Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen till Plugga Tillsammans!

Du är inte ensam - det finns många där ute som vill utbilda sig för att arbeta med något roligare än idag och för att höja lönen. Då är det många gånger nödvändigt att läsa in eller läsa upp matte och fysik. Ofta så är det just dessa ämnen som ställer till det eftersom det är ett annat sätt att tänka och plugga på jämfört med samhällsvetenskapliga ämnen som ofta lägger stor vikt vid utantillärning. I matte och fysik så löser vi problem med de verktyg vi har till förfogande, och försöker istället att lägga liten vikt vid utantillärning. Många ger tyvärr uppp sina drömmar när de fastnar och inte vet vem de ska fråga eller hur de ska gå vidare. 
Vi vill att Plugga Tillsammans ska vara en plats där människor kan mötas och diskutera matematik och fysik för att tillsammans ta varandra till nästa nivå. 

Vilka är vi?

Vi heter Joacim och Maria Törnqvist och vi är båda två Civilingenjörer. Vi är gifta, bor i gamla vackra Örebro, och har tillsammans en familj med två som barn. Vi brinner för att hjälpa andra och vi vet hur viktigt det är med en bra utbildning. Genom våra egna utbildningar och arbetslivserfarenhet så har vi en unik möjlighet att hjälpa andra till att lära sig traditionellt svåra ämnen som matematik och fysik.

  • Joacim är utbildad Civilingenjör i Teknisk Fysik vid Umeå Universitet. Jag tog examen 2012 och har sedan dess arbetet inom svensk industri med produktutveckling, ingenjörskonsultation, anbudsförfaranden och upphandlingar samt ledande roller inom projektledning och drifttagning.
  • Maria är utbildad Civilingenjör i Energiteknik vid Umeå Universitet. Jag tog examen 2013 och har sedan dess arbetat inom svensk industri med certifierad provning av produkter och system samt ingenjörskonsultation.

Kommentarer